dilluns, 1 d’octubre del 2007

primer dia per l-Asia

Hola tots
uuuffff arribar fins aqui.
Ja a l'aeroport de BCN m'han canviat la porta d'embarcament i a Paris tambe. Ha sigut bonic veure Paris des de l'aire i la Torre Eiffel. També (no se on son els accents en aquest teclat amb tailandes) he vist Birmania, pero des de l'aire.
L'avio ha arribat a les 11:50 hora d'aqui (unes 11:30h de vol des de Paris). Sort que el japones del seient del meu costat no roncava !!!!!. No he arribat a l'hotel fins al cap de dues hores. A l'aduana moltes cues i el trajecte del bus cap a la ciutat dura una hora mínim.
Aqui a Bangkok fa calor pero, de moment, tampoc en exces. Baixo del bus i al quiosc que hi ha davant la parada li pregunto per l'adreça de l'hotel. Diu no saber-ho i va aun company seu a preguntar-li i aquest em diu que es aquets carrer i que l'hotel es la porta del costat. Increïble. Dutxa a l'hotel i ara marxo a menjar i veure coses. Tinc l'hotel davant la parada del bus a l'aeroport. No esta malament l'hotel que vaig reservat via internet, malgrat no tenir vistes la meva habitacio. Aqui a l'hotel tinc internet i webcam. Be. Em dutxo i marxo a menjar alguna cosa i a veure que m'ofereix Bangkok.

Respostes:
- Mixu: que vols que et digui amb aquests desitjos. Gracies.
- Julia, ja t'ensenyare les diapos i fotos que faci (en tinc moltes ganes).
- Laura: lo important no es arribar el primer, sino ser-hi. Gracies.
- Quim: de collons res. Nomes agafes un avio i vens cap aqui. La resta es aprendre del teu voltant, tenir ganes de coneixer i disfrutar.

Monica

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Res, només que........

Un petó i..... millor no dic res més, només que estic molt content de que tot vagi molt bé.

De moment els tres bé, encara que aquests dos diuen coses!!! ja saps com son, jejejeje.

Muitos Beijos moi.....

montse menal ha dit...

Hola guapa!
Segur que a hores d'ara ja tens m�s d'una aventura que explicar-nos! Aix� que gaudeix molt del viatge i espero espero que a la tornada puguis contar-me moltes coses interessants d'aquests dies!
Cuidat!
Petons!

Anònim ha dit...

Estem contents de que haguis tingut un bon viatge d'anada. A Bangkok no deixis de pujar als Tutuks (taxis de tres rodes), digalis que ets cunyada meva (Quim), tenen un bon record meu, ja que els feia axecar la roda del devant.
Petons.
Quim i Elena.