divendres, 5 d’octubre del 2007

Ja a Laos !!!!!!

Bones a tots,
Ja soc a Laos !!!!!!
despres d'esperar una hora el minibus-furgoneta (erem 13 i el conductor, semblava una llauna de sardines !!!)
Tot el cami plovent poc o molt.
El cami ha sigut muntanyes i camps d'arros. Molt bonic malgrat la pluja.
Hem arribat a Ching Kong i la resta de la gent es quedaven en un hotel a dormir i els feient el visat. He vist que d'aixo ni idea i que em semblava tot extrany. Pregunto i em diuen que el vaixell surt dema mati. Li dic que jo vull estar a Laos avui i llavors ja em contesta que mes avall surten vaixells. Marxo cap alla i ja trobo els de immigracio. Paperassa, i agafo una barqueta per trevessar el riu Mekong. Tot ple de fang aconseguixo pujar i cap a Laos. Ha sigut emocionant atravessar el riu perque la barqueta era petita i el reiu bastant gran. Ja ensenyare foto dema, suposo. A l'altra vora del riu Meckong ja es Laos. Passo per immigracio, fan el visat i cap a l'hotel al costat del riu.
Ja nomes estar a Laos la cosa canvia. No hi ha ningun taxi ni ningu que et demani res ni et vulgui portar enlloc ni et vulgui convencer de res. Se'm fa estrany
Arribo a l'Hotel i hi ha una senyora molt simpatica rebent un pare i una filla francesos. La filla viu a sudamerica i amb castella m'ha explicat el que han fet per Laos.
A la senyora de la recepcio li hem estat ensenyant castella i ella Laosenc o com es digui a nosaltres.
No hi ha gran cosa a veure al poble i menys de nit com rar es.
Dema suposo que us podre explicar mes coses.

Molts petons a tots i fins aviat.
PD: moltes felicitats (amb una mica de retard) Francesc !!!!!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, guapa
No te pregunto como estás porque es obvio.
Da gusto leer tu crónica, es un poco como si todos viajáramos contigo. Continúa en la medida que puedas ( me refiero a si encuentras donde).
Un achuchón fuerte

Carmen

Anònim ha dit...

Hola noia.Estem aquí davant l'ordinador llegint la teva crònica del viatge. realment estàs fent un viatge fantàstic i em dones una enveja saníssima. et dic el mateix que dic a les meves amigues i amics que viatjen, que t'ho passis molt bé. Obre els ulls ben oberts per veure per mi i en Guillem. En Guillem, vol que tornis. No entén que hi fas tota sola ni per què dic que et tinc enveja. Disfruta i cuida't. Roser i Guillem(diu que si et passa alguna cosa no és culpa d'ell)

Anònim ha dit...

Hola Mónica. Ya veo que estas disfrutando mucho en este viaje (supongo que es de lo que se trata).Ayer te recordamos en casa pues vinieron todos a comer para celebrar el Santo del Tatos.Hizo un dia bueno y pudimos comer en el jardin.
Aunque no escriba, cada dia leo los comentarios.
Un abrazo muy fuerte de todos.

Maena

Anònim ha dit...

Hola de nou.
Res, que estem contents que estiguis bé. El noi ja ha entès que no t'ha de passar res i diu que el paisatge és maco. Tu continua explicant el viatge i així sabrem que estàs bé.
Una abraçada,
Guillem i Roser
(Anem a estudiar socials una estoneta) Adéu-siau!!!

Anònim ha dit...

monica,haz alguna fotos de nubols sol lluna i posta desol buniques,la pepita i el tatos us dessitge que vaxi ve lo que falti de viatge ,gracies als dos

Anònim ha dit...

Hola monica ,ja te deu queda poc per marcha de asia capa catalunya ,ja me imagino com deu se de dificil de escriure .Qim temps fa .recors de la pepita ja nos ensenyaras les fotos que faiguisdeu se molt bunic petons