dijous, 25 d’octubre del 2007

Comensant a acabar

Hola a tots,
ahir vaig escriure al blog i vaig penjar fotos. Quan ja ho tenia tot, es va penjar l'ordinador i ho vaig perdre (snif snif snif). Avui no penjare res perque aixo va molt lent i m'estic mes d'una hora. Tinc ganes d'arribar i agafar un ordinador com deu mana i comensar a escriure les coses que em falta explicar i penjar mes imatges.

Per cert, tinc una mala noticia que donar-vos.
M'he carregat un carret de diapositives (crec que les mes bones). El tema fotografic m'esta fent la punyeta. A mes a mes, el mateix dia d'aixo, em vaig quedar sense carrets a la camara reflex. Total que un desastre, que hi farem.


Vaig estar a Siem Reep a veure les ruines, patrimoni de la Unesco, i ara estic a Phon Penh, la capital. Estic en un lloc molt bonic al costat d'un llac i avui hi ha festa. Els amos han fet venir aquest mati a un monjo per fer una mena de cerimonia per inaugurar en familia el Guesthouse. Ara d'aqui a una estona, faran una festa a la que m'han convidat. Son molt bona gent. Mirare de fer fotos, si val la pena. La veritat es que a Phon Penh, lo unic que val la pena fotografiar, es la vida quotidiana de la gent i el transit. Es per tancar els ulls quan et porten d'un lloc a l'altre amb tuc tuc o moto. No hi direccio fixa a l'hora de conduir, nomes has de pitar i ja esta. No miren mai enrrera i no tenen retrovisor. De veritat que es un perill. El transit ja us parlare extensament un altre dia.

Dema la idea es d'anar cap a la platja camboiana a descansar i despres cap a Bangkok a agafar l'avio direccio BCN (31 d'octubre).

Be espero explicar-vos mes coses amb tranquilitat.
Un peto a tots i fins aviat.

Monica

PD: aqui es temps esta be, tot i que avui ha pluvisquejat una mica.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina mala passada lo del les fotos, però encara així segur que hi ha de molt bones.

Espero que et puguis relaxar a la platja, i a veure si no està massa calenta l'aigua, recordo que era molt calenta, i això que a mi freda no m'agrada gens, però tan calenta tampoc. Ja ens ho diràs, i també el tema important del..... MARISC!!! jejejeje. Encara que jo porto una fartada d'aquests dies que ufffff, ja t'explicaré amb detall i ens farem dentetes els dos.

A veure si pots fer algo de submarinisme o si més no, donar pa als peixos... és impressionant com venen a menjar de la mà, i, fins i tot, els pots tocar.

Muitos beijos mui.......

Anònim ha dit...

està clar que en aquests paratges tot va a poca a poc, o no? i si no n'hi hagués prou un rodet que s'espatlla, uns ordinadors que es pengen, això sí un cop la feina està feta...Bé, veig que el teu travel està arribant al seu final, per tant la resta espero que me l'expliquis a la tornada, anna