dimecres, 3 d’octubre del 2007

a Chiang Mai

Hola a tots de nou i gracies per escriure.
Estaria be que escrivissiu el vostre nom perque anonims ho podem ser tots.
Ahir a la nit, a l'Hotel, vaig coneixer un noi Xile que es fotograf i porta 5 mesos viatjant per Asia. Aixo si que es viatjar!!!!! Em va estar explicant llocs bonics, coses a fer, hotels, com esquivar als japonessos fent fotos (estan pet tot arreu),... Va anar be.

Avui l' aventura ja ha comenssat (no hi ha c trencada) aviat. He agafat un taxi per anar a l'aeroport 2 hores abans de l'hora de sortida (suficient). He enxampat un taxista que no sabia angles i li he ensenyat el nom del aeroport en tailandes pero ni aixi. Un company li ha indicat i s'ha posat en marxa. Al cap d'una bona estona, veig que el cami em sona i li demano com puc si es correcte. No hi ha manera d'entendrens fins que el faig parar on podem i li demano que truqui per telefon. Ho fa i parlo amb algu amb angles. Anavem cap a l'aeroport equivocat. Mitja volta i a tota pastilla !!!!! ha sigut un patir per part dels dos perque era ja tard i a Bangkok el trafic es increible. Riute'n de BCN i Girona. Un caos. Pero el fitipaldi del taxista m'ha portat a temps i encara he hagut d'esperar.
El vol ha sigut molt bonic. He trevessat tota Tailandia (tret de la peninsula al sud) i arrivant a Chiang Mai era tot ple de muntanyes verdes. Molt bonic, realment.
Un cop aqui agafar taxi amb altra gent (perque surti mes barat- m'ha costat 45 cts) i cap a la petita i tranquila ciutat. He anat a buscar habitacio en un guest house recomanat, pero estava ple, i ells mateixos m'han indicat un altre. He dinat (per cert he trobat una noia d-Almacelles acompanyada de 9 mes de Salou, Tarragona,...), he agafat infomacio, he contractat un tour d'un dia (turistic total, pero que hi farem, nomes tinc un dia !!!). Tambe he contractat el viatge amb minibus cap a la frontera.
A la tarda he anat a perdre'm pels carrers molt molt tranquils. He tornat a trobar a la d'Almacelles i la colla que encara no sabien que farien. He fet cap a un dels temples, el mes gran i alla m'he assegut sota l'ombra d'un arbre. Fa xafegor. Al costat hi havien altres taules amb monjos budistes parlant amb altra gent. S'ha aixecat un d'ells i m'ha assenyalat un retol on hi deia MONK CHAT (chat de monjos). Resulta que els monjos es posen alla i demanen parlar amb la gent de qualsevol cosa (religio, cultura, turismes,...). Ja em veus a mi parlant amb aquest monjo. Despres s'ha afegit una noia belga (que parla castella) i tambe li ha passat el mateix. Al final ja erem 4 xerrant sobre el budisme, sobre la felicitat, sobre Laos -un d'ells es de Laos- sobre el menjar,... una bona estona; fins que me n'he cansat.
Alla els he deixat amb unes xineses i me n'he anat a donar voltes pel temple que encara no havia pogut veure. Resulta que es escola de monjos i viuen alla per estudiar.
Al cap d'una estona s'han posat a pregar amb un monjo que va amb cadira de rodes i sonda, i que el tenen fet de cera dins una vitrina en aquest recinte.
Despres de fer-los 4 fotos (m'he tornat a trobar a la belga que ja se n'havia cansat de xerrar), he anat a donar voltes i he vist una boganvilia gegant de 5 anys(he fet una foto especialment per tu, Vicens). Ha sortit la dona de la casa i hem estat xerrant. Resulta que es mestra d'una escola catolica (encara no han comensat el curs ells). M'ha presentat el seu germa, la seva neboda, el pare, la seva mare i un amic catxondo del pare. M'ha fet moltes preguntes.
Ara al vespre hem quedat amb la belga per prendre alguna cosa abans d'anar a dormir.
Chiang Mai es molt bonic, molt molt tranquil, per passejar tranquilament i disfrutrar de la gent. Aixo ja m'agrada mes.

Dema mes, si puc. I si no, passat dema o quan pugui. No se com esta internet a Laos, pero em sembla que cap problema. Tota la gent que m'he trobat m'ha parlat molt be de Laos.
Un peto a tots.

PD: Estic intentar afegir imatges pero no me'n surto. Ja anire provant.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina enveja!!!! Jajajaja. Si, el nord és molt més tranquil, més verd i força més maco, però ara mateix, lo més maco que em ve al cap es...... (son varies coses, però ja te les diré!!!, per que el cos em fa....!!!)

Petons dolços e muitos beijos mui......

Anònim ha dit...

Hola Mònica

Sóc en Vicenç.

He llegit la teva crònica i la meva imaginació imparable s'ha posat en marxa i ja m'hi veia, viatjant per Asia.

Una abraçada molt forta del teu amic